Tuesday, January 21, 2014

JANGAN buang baju koyak!

Assalamualaikum dear readers.. (berangan ramai readers, padahal bulu hidung lagi banyak dari follower aku)

Haha

Ok, straight to the point. Kenapa saya cakap JANGAN buang baju koyak? Yang saya maksudkan dengan koyak tu koyak sikit jela..kalau koyak rabak buat lap kaki je..haha..actually aritu ada satu blouse saya terkoyak kat lengan dia..kat bahagian tali yang kalau kita gulung lengan then kita button tali die tu..ala, uolls tau kan? tali dia tercabut so berlubang la lengan blouse tu..so, daripada tak terpakai (baru pakai 2 3 kali), saya telah  menggunting lengan blouse tersebut and turn it jadi sleeveless..hehe..tu je nak cerita..bahagian menjahit pass kat my mom la..saya ni buta mesin jahit..gambar proses menggunting tak tau hilang ke mana..gambar baju yg dh siap dijadikan sleeveless je yg tinggal..hihi..sorry





pesanan saya kali ini..JANGAN MEMBAZIR..sekian, wasalam :)