Wednesday, June 30, 2010

haish~

lately ni ade je bende yg sengaja mnguji ksabaran aku..

ari tu aku bkak folder document...leh plak desktop terletak kt dalam tu...aku ingat shortcut...aku delete la...rupenye bkan shortcut...abeh smue bende delete...yg plg aku sedih gambar2 yg aku amek gne DSLR semua dah abes...beribu gambar ilang...plek gak sebab x sampai 5sec semua ilanh..dr first day aku beli...tgk kt recycle bin leh plak xde...mnanges la..

smalam aku kua...hp letak dlm handbag...bleh x dgr org call sdangkan volume utk ringtone aku set pnyela kuat...tgk2 nombor cam HOTfm...aku call balik x dapat....sah la tu...aku ni pnye la mnunggu dorg call pasal tiket maratahon twilight...mmg bengang tol...

laptop ni plak asek nk hang...pnat la aku layan laptop ni...rase cam nk baling je kt dinding...tp btahan...bajet lom ade nk tukar baru..

ni ade plak si mangkuk jamban anta sms suh langgan gambar & video ani selepas bgaduh ngan bf..pe jadahnye...mnela mangkuk2 ni dapat no2 org kn..siod je...rase cm nk reply maki dorg ni...tp watpe..bkan aku knal...bia dorg kne lakhnat sendiri....

dalam2 aku bengan ni, hujan pun turun..bile bau hujan, rlex cket kpale otak aku...

ade gak pkare yg mgmbirakan...result aku n kawan2 semua boleh dikatakan baik..alhamdulillah..n now counting days for allowance sbb dah x sabar nk mam siakap 3 rasa...n rasanya dis time lauk leh tambah sbb 2 org share pointer yg same..wakaka...congrates to all of u my dear...

till then,xoxo

Sunday, June 27, 2010

hello sem baru..

assalamualaikum...hehe...esok bermula la semester 2 aku kt maktab ni...eyh...kampus la...up cket...wakaka...azam sem baru...

-jgn boros
-saving (sbb cuti sem ari tu aku papa kedana)
-study lebih cket
-njoy jgn dilupe...be happy~
-yg lain blom dipikirkan...huhu

harap2 result x mngecewakan...n elaun cpat2 la masuk k....sok nk jumpe geng tym skolah...rindunye~

ok..tata~