Thursday, May 20, 2010

wish list(s)



haha..too early to make a list for my 21st birthday..tp tym aku terfikir ni la mmg patut aku listkan..haha...aku x mharap org wat untuk aku...it just for me to hope n dream..
  1. nk celebrate kt garden...picnic...redup je...
  2. secret recipe...cheesecake...mestila blueberry...huhu
  3. nk ade kawan2..my beloved........................................(tulis nme kang klu ade yg miss, kecik ati)
  4. amek gambar banyak banyak n banyak..
  5. nk sumthing special happen that moment...(paham2 la ea)
  6. bcoz of this 3rd july will b my 21st...i nak celebration yg sweet je...haha...xmo men2 tepung n cream k kawan2...
stress on the last phrase...XNAK MEN2 TEPUNG N CREAM K???

kerjasama anda sangat diharapkan...aku nk tahun ni jd knangan paling indah dalam idop aku (bab birthday la)...xnk nightmare!!

*wishlist ni untuk aku je...reward for myself...sbb brjaya idop slama 21 thn yg sememangnye banyak dugaan*


ni kek terakhir stakat ni...x sngke 2 thn aku x makan kek bday...haha

Wednesday, May 5, 2010

aku yang bermasalah~

betol ke aku eja "bermasalah" tu?? wateva~

semenjak dua menjak n tiga menjak ni macam2 bende jadi...emo bertempat dan x bertempat...penat sama ngan letih...tido sama ngan x pernah cukup even tido awal...commitment sama ke ngan x committed...merepek la pipat~

first thing sal aina my buah hati ala2 strawberry...sedapnye klu dip in choc..huhu...aritu die demam...seminggu muntah2...aku ajak ajiz g lawat die kt bangi...ajiz kate sok la..pas exam...pastu aku emo...siap nanges2...ntah pape...aku pelik...beriye btol aku ni..tapi xpe..berbaloi aku nanges..coz tyme aku sampai umah nenek aina..dia trus nak main2...duduk kt riba aku...peluk aku...n baru la die nk jalan2...nenek die kate before tu die x nk pn aktif...mlm tu kakak aku balik kje, die cakap pas aku balik aina dah stat aktif...xde la terbaring je...alhamdulillah....cmtu la strawberry teten....hehe



my strawberry


aku baru abes 3 paper Ujian Akhir Kursus (UAK) semalam...alhamdulillah aku yakin lulus...lulus je la..tp aku study last minit, n macam x study je walaupun mata, badan n otak aku dah aku paksa untuk bergabung n bekerja...aku percaya n yakin Allah sentiasa ada dengan aku...alhamdulillah...

kelmarin khairi text aku... aku x tau nk positif ke ape...tp aku happy...at least cam ade petanda nak kawan balik...xtau la kn kalau2 aku syok sendiri...xnak la gaduh2..aku nk die heppy...kn best klu org di sekeliling aku ni heppy je.... :))

yg masalahnya aku...cmne aku nk wat org heppy??perlu ke?? klu aku yg x heppy camne plak?? adeyh...

aku xtau la whether i m ready for a new commitment or not..sumtyme aku rase cam dah ready...tp tibe2 x plak...maybe i need some more time to get the confidence..and aku tau, die pn perlukan mase to accept each other...org kate yg dah lepas biarkan lepas...semua org ade sejarah masing2..just skarang aku kne terime everything about him...n die pn knela terime sape aku dulu, kini n selamanya...