Tuesday, October 27, 2009

exam!!!

dah lame kan aku x update...banyak snanye bende yg jadi...yg best...yg x best...tapi aku malas nk type...x de mood...

skang dah stat study week...spatutnya aku dalam mood exam....


sepatutnya ye!!!

tapi tidak sampi ke situ lagi....

baru nk mendaki....

owh...merepek kerepek sudah~


weekend ni plak kenduri kawen abg aku....mmg spoil mood exam...

sape yg rase nk mlantak nasik minyak...mai datang umah aku k??


selseme melanda!!!

thanx kpada yang bagi ubat.....sayang kamu!!!! mmuuuaaahhhxxx!!!

k la....

nk mencari mood study...

*poyo*

Tuesday, October 6, 2009

rezeki bulan syawal...

aku sangat bsyukur bulan ni sbb ade rezeki lebih..smalam aku g mid valley...mmg langkah kanan coz ade akak yg baik ati approach aku n ajak aku wat survey kay office die...aku pun slambe je la kate ok...then after aku amek tiket kt reservation counter, aku g la ikut akak tu naek mnara IGB...wat survey untuk chocolate baru from nestle...sedap...boleh tahan la...n kitorang dapat duet raya from that company rm40...just jawab je soklan die n mkn chocolate...alhamdulillah...lepas la duet tiket 2 orang...weekend lepas aku tolong lecturer aku masak for her open house...aku ikhlas tolong die coz die mmg amat baik n banyak mnolong aku...cmne lg aku nk balas jasa die klu bkan itu caranya...puas aku makan kt umah die yang selesa 2...siap posing ngan porshe lg...x malu kn...n bile kitorg balik, she n her husband bg duet raya...rezeki...alhamdulillah...mudah-mudahan terus di murahkan rezeki mereka sekeluarga...ni antara gmbr kitorang...

kek pisang..yum2


kacau rendang 3 jam tu..



sampai ke malam kacau rendang...dah gaya bibik dah ni..


nak g KFC pun nek porshe..


pnat n lega...




Thursday, October 1, 2009

hari yang meletihkan..


hari ni xdela wat ape sangat...tapi amat letih...xtau la nape...

tadi ade jamuan raya kelas....makan nasik beriyani...besh! ni lah hasilnya...