Thursday, July 30, 2009

perawan sentiasa..

semalam ke kelmarin...aku de la surf internet cket...n aku jumpe petua utk isteri sentiasa kekal perawan ataupun dara...

pas solat isyak, amek segelas air kosaong, pastu baca al-Fatihah, ayat Qursi, n surah al-Waqiah (35-38) 7 kali...tiupkan kat air tu n minum...dengan niat nak kekal perawan n jaga rumah tangga...

insyaAllah

Friday, July 3, 2009

WA KENA BEB!!!

haha..today is my birthday...so...as a tradition utk aku n mmbr2 since aku skolah menengah lg...bday gurl konpem kene...smalam...baru kul 9 aku dah kne simbah ngan air n tepung gandum cap sauh....hahaha...x gune nye illey...die cakap eqa nak g gaduh...aku pun caye la sbb mmg nagh ade problem...aku baru pas mandi....pakai bju....sikat rambut....nak g tgk ni...kuar pintu blok D2 je aku kne simbah ngan eqa...sipot!!! EQA, kang klu ko gdh btul2 aku xnak back up ko!! haha...paling best pas dorang kne kan aku, aku tepek panties aku yg blum basuh kat muka AIMI...haha...pape pun, thanx 4 da surprise n nice presents....jgn risau...wait 4 da sweet revenge from me!!!!